Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Weaver Tim - 06 Neme obeti (Igor Bares)2021(18h10m40s)=85% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Weaver Tim - 06 Neme obeti (Igor Bares)2021(18h10m40s)=85% Názov:Weaver Tim - 06 Neme obeti (Igor Bares)2021(18h10m40s)=85% Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Mluvené slovo - Velikost:999.2 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2022-01-17 Peerov:10 (Seed: 10, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    UKÁZKA





    Weaver Tim - 06 Němé oběti
    čas: (18h10m40s)  L.P 2021
    Účinkuje: Igor Bareš










    ZTRATIL VŠECHNO, NA ČEM MU ZÁLEŽELO.
    ZBÝVÁ JEN SPRAVEDLNOST… A POMSTA.

    Colm Healy patřil k nejlepším detektivům Metropolitní policie – až do chvíle, kdy se začal zabývat případem brutální vraždy mladé matky a osmiletých dvojčat. Vyšetřování uvázlo na mrtvém bodě a skutečnost, že nikdy nedokázal najít a potrestat viníka, Healymu zničila kariéru a připravila ho o rodinu.

    David Raker, který se specializuje na pátrání po nezvěstných osobách, je jediný přítel, který Healymu zbyl. Zároveň jako jediný chápe, že bez odpovědí Healy nikdy nedokáže najít klid a jeho život zůstane v troskách.

    Proto se společně znovu pouštějí do vyšetřování. Ani jeden z nich ale netuší, že vrah ze stínů sleduje každý jejich krok a pouze čeká na správnou chvíli, aby je mohl pohřbít i s posledními důkazy svého ohavného činu…

    Série: David Raker 6.
    Žánr: Literatura světová, Detektivky, krimi, Thrillery
    Vydáno: 2017, Mystery Press
    Originální název: What Remains, 2015
    Překlad: Alžběta Lexová
    Počet stran: 528
    Jazyk vydání: český
    Vazba knihy: pevná / vázaná s přebalem
    ISBN: 978-80-88096-82-5


    Audiokniha Němé oběti obsahuje thriller s vyšetřovatelem Davidem Rakerem, který se specializuje na hledání pohřešovaných osob. Autor Tim Weaver, čte Igor Bareš. David Raker #6 ZTRATIL VŠECHNO, NA ČEM MU ZÁLEŽELO. ZBÝVÁ JEN SPRAVEDLNOST… A POMSTA. Colm Healy kdysi patřil k nejlepším detektivům londýnské Metropolitní policie, jenže kvůli jednomu osudovému případu přišel o všechno. Jeho neúspěšné snahy dopadnout vraha ženy a jejích dvou dcer, nebo alespoň odhalit motiv tohoto ohavného činu, ho nakonec stály nejen práci, ale také rodinu. Soukromý vyšetřovatel David Raker je poslední přítel, který Healymu zbyl a zároveň je nejspíš jediný, kdo dokáže pochopit Healyho touhu vraždy vyřešit. Společně se znovu pouštějí do vyšetřování a Raker postupně zjišťuje, jak návykový tenhle případ je a jak snadno dokáže srazit na kolena i zkušeného detektiva. Vlákna celé tragédie totiž sahají hluboko do minulosti a než jejich pátrání dospěje ke konci, budou Raker s Healym možná muset obětovat vše, co jim ještě zbývá. TIM WEAVER Tim Weaver je bývalý novinář a redaktor řady časopisů. Přestože byla jeho novinářská kariéra úspěšná, rozhodl se psát raději thrillery. Počínaje Honem na mrtvého tak vzniklo zatím deset románů, které uvedly na scénu soukromého detektiva Davida Rakera, specialistu na hledání pohřešovaných osob. Weaverův čtvrtý a desátý román, Není cesty zpět a Nikdo není doma, byly prezentovány v prestižním britském knižním pořadu Richard and Judy Book Club. Jeho knihy se pravidelně objevují v žebříčku nejprodávanějších titulů podle Sunday Times a poslední dvě, Žena mého života a Nikdo není doma, se v něm udržely dokonce několik týdnů za sebou. Weaver byl rovněž nominován v rámci britského literárního ocenění National Book Awards. Tim Weaver žije s manželkou a dcerou nedaleko Bathu v jihozápadní Anglii. IGOR BAREŠ Divadelní a filmový herec vystudoval JAMU a po hostování v Divadle bratří Mrštíků nastoupil do Národního divadla v Brně. Byl nominován na cenu Alfréda Radoka za roli v Hamletovi a nominaci na Cenu Thálie získal za brilantní provedení postavy Raskolnikova v adaptaci Zločinu a trestu. Ztvárnil také celou řadu filmových rolí, například ve snímku Výlet, Krev zmizelého, Sluneční stát nebo Hezké chvilky bez záruky. Hrál v televizních seriálech a inscenacích, jeho hlas je známý především posluchačům rozhlasových her nebo audioknih.


    Formát : MP3
    Bit rate mode                            : Constant
    Bit rate                                     : 128 kb/s
    Kanál(y)                                    : 2 kanály
    Sampling rate                            : 44,1 kHz









    gurp, mirek1730, Tondik2, marta1, Ivettka33, Dudan_52, roty, Hebrejec, milan159, gomez79, Yako, haseki, carcass44, CastorP, lama009, rkabad, Ivet35, Bartson, pianpian, kolozim, Jumanji1975, mihanna, adminsys32, henin7, Jablonka, CornelSulla, Turny1982, Zlatovlaska51, maty67, wlkmil, mastef, hanyxyz, Barbora_Medunova, Hippies,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.287 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 19:21
    sql

    TOPlist